(Android) Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon neobmedzené hackovanie drahokamov
Mar 11, 2022 23:58:59 GMT
Post by pinlesigasin on Mar 11, 2022 23:58:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzené hackovanie drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon 2022 version ▞▞▞
Ťažké, ale stále úžasné
aby sa mohol otáčať pri použití automatického otáčania v telefóne
Pokles
👌
👍
Hra je v poriadku a veľmi návyková, ale môj problém je, že napríklad HP zombie je nevyvážené; fáza 1 má najslabší zombie 1 000 HP, ale po takmer skončení hry je také ťažké zabiť najslabších zombíkov, pretože ich HP sa približne zvýši. 4000-5000 a tím Swat (políciu) je ťažké zabiť, aj keď ide o koniec, pretože ich HP sa zvyšuje, keď sme sa dostali do ďalšej fázy, rovnako ako všetkým nepriateľským nepriateľom ich HP sa neustále zvyšuje, keď prejdeme do ďalšej fázy. opravte tento problém vývojár
Leageand 🎮
Noob grafika
Neviem, čo sa stalo, ale jedného dňa som sa prihlásil, všetky moje údaje boli preč a vidím, že začínam od nuly
milujem to 👍😆
Klondike Adventures სიმულაცია cojh
veľmi dobrá, zlá hra
v poriadku hra, ale hra si pýta povolenie na umiestnenie a kontakty. nemôžete predchádzať bez toho, aby ste povedali áno.
Hra je dobrá, ale text nie je čitateľný alebo by som mal povedať, že text je mimo obrazovky, opravte gramatiku a niektoré slová nie sú preložené.
😑Tento odpad táto hra ani nevyváži Po 2 hodinách alebo 3 hodinách vždy zomriem, pretože všetky partie sú vždy v koši
Nemôžete prestať hrať, máte CD kľúč?
pekelne nudný
Páčila sa hrateľnosť. Jedinou nevýhodou je text, ktorý zobrazuje "nedefinované" a nemôžete zhromaždiť toľko materiálov a predmetov. Len som dúfal, že vývojári dokážu sprístupniť niektoré časti mapy pre korisť a opraviť texty.
Hra je ťažká, ale stále je dobrá, pretože je pre mňa výzvou, ale nájsť zdravie je veľmi ťažké a stojí to tiež veľa, ale stále je celkom dobré
Táto aplikácia sa mi nepáči, pretože som ju omylom kúpila a nemôžem vrátiť peniaze
Úžasná hra 100 hviezdičiek
Inteligentná hra v režime offline. Nech sa páči
je tu veľký problém. Keď pozastavím misiu, misia sa znova spustí a stratil som svoj predmet. musíte to opraviť.
PREŽITIE POSLEDNÉHO DŇA – Z0MBIE;,#$%^&*(),
Toto je veľmi pekná hra
Veľa potenciálu, ale sám si sa rozhodol nevyužiť ho naplno... opakujúce sa, prehnané grindovanie, nie všetko sa dá dosiahnuť. Bez dobíjania, neohrabané ovládanie, nesprávna gramatika, celkovo nuda. Beriem späť ďalšiu hviezdu. Naozaj si to nezaslúžil, aby som bol úprimný.
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Екшн rvdb
Najlepšia hra pre mobily, ktorá potrebuje odladiť grafiku
veľmi náročná hrateľnosť. Ale táto hra neexistuje žiadna aktualizácia?
Táto hra má veľký potenciál. veľmi stojí za to a štýl a umenie sú jednoducho vynikajúce. pokračujte v aktualizácii a nenechajte tento vzácny klenot plytvať 10/10
Najlepšie, čo sa kedy hralo
Bolo to v poriadku.
moja hra ma stále privádza do obchodu Playstore. toto je problém
Pohyblivá palica je trochu neohrabaná, všetko ostatné je úžasné, coop by bol splnený sen. Oh, zabudol som na epickú hudbu v pozadí.
Last Day Survival-Zombie Shooting 24H Dark Dungeon Action otfg
Táto ZLÁ hra
Sayang ny, repetisi ny terlalu parah.. baru bbrpa stage aja, dah lngsung mati.. slot tas ny pun sangat terbatas, pdhal pilihan senjata sangat bnyak.. Nilai mínus ny lgi, gak ada crafting apapun..
SKVELÝ ZABÍJAČ ČASU 😈😈😈🔪🔪🔪
Dobrý koncept, úplne sa mi páči. Hrajte 3 dni s odomknutými 3 koncami. Myslím, že je tam skryté tajomstvo, preto má veľa koncov. Odomknem všetky konce. Ale, 1 mínus, niektorý text ukázal "nedefinované", nemôžem si naozaj vychutnať príbeh. Myslím, že ste zadali svoj pôvodný jazyk a nedá sa automaticky previesť do angličtiny. Prečo tak hádam? Čoz na jednom z koncov, ukázal text podobný „kanji“. Dúfam, že to opravíš.